Már több mint egy hónapja, startolt az Országos Egyetemi Sörpong Bajnokság, ahol eddig egészen pontosan 632 meccs alatt 158 csapat dobált 12640 pohárra, és ivott meg összesen 1264 liter sört!

Az Ország legkülönbözőbb egyetemistáival találkozhattunk hétről hétre, akikben szinte csak az volt a közös, hogy ugyanúgy szerették a sört, és ugyanannyira tudtak örülni, mikor egy kóbor labda véletlenül az egyik pohárban landolt.

Körülbelül most járunk a felénél, hiszen 3 hét van hátra a Dunai Regattáig, ahol a rengeteg sportprogram között, ennek a kicsit kevésbé sportosabb bajnokságnak a döntőjén is részt vehettek. A selejtezők során létszámtól függően a legjobb, a legjobb 2, vagy a legjobb 3 csapat jut tovább az elődöntőbe. Az elődöntőn pedig addig játszunk, amíg meg nem tudjuk melyik az a 16 csapat, aki az országos döntőn fog összecsapni!

Ezzel le is zárul az első rendezvénysorozatunk, viszont nincs megállás, hiszen napokon belül új programokkal jelentkezünk, ahol szintén a legkülönbözőbb egyetemek hallgatóit HOZZUK majd ÖSSZE!