A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) Mentorprogram fontosnak tartja, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgatók figyelmét felhívjuk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára! Erre a legjobb módszer nem más mint egy országos adománygyűjtés szervezése, amit természetesen hátrányos helyzetű gyermekek és családok részére juttatnak el, amint szorgosan összegyűjtötték az ország összes pontjából.

Menetrend:

  • 2018. március 1. Gyűjtés kezdete
  • 2018. március 29. Gyűjtés vége
  • 2018. április 3 – 13 Adományok összegyűjtése

Tavaly 5 tonnányi adományt sikerült összegyűjteni 25 nap alatt, 59 gyűjtő pont segítségével! Idén ránk vár ez a nemes feladat, hogy ezt a számot túllépjük ezáltal annyi rászorulón segítsünk amennyin csak tudunk.

Amit hozzatok bőséggel:

Tartósélelmiszer, például: tészta, liszt, rizs, só, kristály és – porcukor, olaj, búzadara, zsemlemorzsa, sárgaborsó, lencse, szárazbab, fűszerek, konzervek, lekvárok, levesporok, keksz, édesség, gyermek vitamintabletta, kakaópor stb.

A gyűjtőpontokról ezen a linken tudtok informálódni. Esetlegesen ha bármilyen kérdés merül fel bennetek a gyűjtéssel kapcsolatban akkor a HÖK-ket bombázzátok a kérdéseitekkel, mert ők a közvetlen kapcsolattartók!

Sikeres gyűjtögetést kíván a youniversity csapata minden egyetem számára!