Önfeledt nevetés, határozott és lendületben gazdag pofonok és természetesen a kihagyhatatlan hagymásbab! Szerintem mindenki most a képernyők felett egy erőteljes hümmögést ejtett és belegondolt, hogy milyen jók is voltak azok a másfél órák mikor a TV képernyő előtt egy borongós estén a Bud Spencer és Terence Hill kalandjaira izgultunk, hogy éppen melyik gonosznak fogják ellátni a baját.

Alkotásaik, mit egyedül vagy akár ketten alkottak a képernyőn mély nyomott hagyott mind bennünk nézőkben, illetve a filmes iparban is. 2016 decemberében írták ki azt a pályázatot mi szerint publikálva lett az az ötlet, hogy az első hivatalos játék amire már megannyian vártak végre valahára megszülethessen. 200 ezer dollárt kapott az olasz cég felajánlásokból és kevesebb mint egy év alatt elkészült a remekmű. Steamen érhető el a játék Slap & Beans cím alatt, 2017 december 15. óta.

A játék, költségvetése végett sajnos csak amolyan “old school” oldal nézetes játék lett, ami így első körben az egyetlen negatívumként írható le. Amikor megláttam én is először egy fél másodpercre megijedtem, hogy úristen csak nehogy alacsony költségvetésből lejárassák egyik kedvenc gyerekkori párosomat mivel már nem egyszer esett meg a történelemben, hogy valamiből csak pénzt szerettek volna és katasztrofálisan sikerült.

Szerencsére egyből bebizonyosodott, hogy nem így történt mert az értékelésekre pillantottam és nagyon pozitív véleményeket olvashattam a játékról. A zene, a játék menet, a szereplők, a helyszínek, a nosztalgia egyszerűen magával rántják az embert a beszámolók szerint. Ezenfelül a statisztika sem rossz mert 203 véleményből több mint egy hónapja a 97%-a ajánlaná az ismerősének. Tehát összeségében le a kalappal, hogy alacsony költségvetésből egy olyan remek játékkal tudtak előrukkolni ami még a legnagyobb fanok szívébe is betudott lopózni!

Jó nosztalgiázást kíván a youniversity csapata!