Elindult az egyetemisták legnagyobb kalandtúrájának 2018-as jelentkezési időszaka.

A Red Bull Can You Make It? egy olyan életre szóló utazás, ahol a világ egyetemistáiból összeállt csapatok szárnyalnak végig Európán úgy, hogy közben pénz helyett kizárólag Red Bullt használhatnak fizetőeszközként. Idén az öt rajtállomás egyike Budapest lesz, így a magyar egyetemisták, azaz mi is jelentkezhetünk rá!

Legyetek ti is egyike annak a 200 csapatnak, akik 3 személyes hadseregként vágnak neki a kalandnak 2018. tavaszán. A végcél Amszterdam lesz, ahova csapatok saját maguk tervezik meg az útvonalukat. Az út során érinteniük kell néhány európai városban lévő ellenőrző pontot, ahol fizikai és szellemi erőpróbák várják őket. Ezen a kalandlistán lévő feladatokból a lehető legtöbbet kell teljesíteniük, miközben az útjukról készített fotók és videók közzétételével gyarapítaniuk kell az online követőik táborát. Az elért pontszám az ellenőrző pontokon teljesített kihívások, a kalandlista feladatainak eredménye és a közösségi oldalon toborzott követők száma alapján adódik össze.

Az egyetemistáknak egy hetük lesz beérni az amszterdami célba. Minden versenyzőnek meg kell válnia a nála lévő készpénztől, hitelkártyáktól és telefonoktól. A klasszikus fizetőeszközök helyett a diákoknak Red Bullt kell adniuk mindenért cserébe, amire az út során szükségük lehet: ételért, szállásért, utazásért és a feledhetetlen élményt garantáló kalandokért. A jelentkezési időszak ma kezdődik és 2018. február 14-én, szerdán zárul.

Szerinted ér annyit pár doboz Red Bull, hogy készpénz nélkül bejárd európát? Minden jel arra mutat, hogy igen, hiszen a legutóbbi, 2016-os Red Bull Can You Make It? során 165 csapat álma vált valóra az ejtőernyős ugrástól kezdve a Bajnokok Ligája meccsre szóló belépők megszerzéséig.

Jelentkezz bátran! Nem titok, hogy a mi szerkesztőségünk is elindít egy csapatot, szóval készülj fel Európa,  érkeznek a Magyar egyetemisták is!

A jelentkezés menetéért és a további részletekért látogass el a www.redbullcanyoumakeit.com oldalra!